آموزش ترفند های آزمون آیلتس با متود های آموزشی
تاریخ : دو شنبه 29 مهر 1398
نویسنده : یاسر موسوی

در این مقاله با هم روش رسیدن به این هدف را مرور می کنیم.

آیا سه ماه وقت برای گرفتن نمره 7 کافی است؟ پاسخ این سوال بستگی به سطح زبان انگلیسی شما در حال حاضر دارد، اگر الان در سطح نمره 6 باشید، بله حتماً کافی است، ولی معمولاً متقاضیانی که به آکادمی عبادی برای کلاس آیلتس شرکت می کنند در سطح متوسط یا حتی مقدماتی هستند و مایل هستند که در عرض سه ماه به نمره 7 برسند، بنابراین شاید سوال درست تر این باشد که اگر در سطح مقدماتی باشید چند ماه کلاس و چه برنامه ریزی منزلی ممکن است که شما را به نمره 7 برساند و آیا اصلا این فرض که سه ماه کلاس برای رسیدن به نمره 7 کافی است درست است؟

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با آزمون آیلتس می توانید روی لینک کلیک کنید. 

 

پاسخ کوتاه به سوال بالا این است که بله در سه ماه هم می توان از نمره کاملاً مقدماتی به نمره 7 رسید، ولی اینکه یک برنامه ریزی قطعی باشد ممکن نیست. به عبارتی شانس رسیدن به این نمره در سه ماه هم وجود دارد، ولی به شانس بستگی دارد.  از کاملاً مقدماتی تا نمره 7 در IELTS در سه ماه، شباهت زیادی به دوره های فشرده تکاوری دارد، هر شخصی می تواند در این دوره ها شرکت کند، ولی هر شخصی در سه ماه یک تکاور موفق نخواهد شد.  اکثر مراکزی که تبلیغ می کنند که از مقدماتی تا آیلتس در 3 ماه، در حقیقت تبلیغ می کنند که تمامی دوره های آموزشی لازم را در سه ماه برگزار خواهند کرد، به عبارتی شما هر روز به شکل فشرده حدود 4 ساعت یا بیشتر کلاس خواهید داشت، هزینه زیادی در زمان کم خواهید کرد، و شب ها تا دیروقت در حال انجام تمرین ها، یادگیری لغت معنی، تمرین تکنیک ها و تست زدن هستید، و در روز آزمون IELTS  اگر در سلامت ذهن و جسم باقی مانده باشید و شانس بیاورید و سوال ها در حوزه هایی باشد که رسیده باشید لغت معنی کافی یاد بگیرید، به نمره 7 خواهید رسید.

اگر می خواهید با روش های تقویت مهارت های آیلتس آشنا شوید می توانید روی لینک کنید. 

 

برای موفقیت در آزمون آیلتس به این شکل لازم است که تمرین ها انجام شود:نخست لازم است که سطح زبان انگلیسی در هر چهارمهارت به سطح نمره 7 برسد،  بسته های آموزشی آکادمی عبادی لغت معنی و اصطلاحات لازم برای امتحان را پوشش می دهند و این آرامش را به شما می دهند که به خاطر یک لغت معنی ناقابل سوالی را از دست نخواهید داد. مطالعه هر بسته آموزشی 10 ساعت تمرین در منزل نیاز دارید و برای رسیدن به نمره 7، مطالعه 9 بسته لازم است. برای اطمینان از موفقیت شما در یادگیری، برای هر بسته آموزشی، یک آزمون تشریحی نیز وجود دارد که جای تقلب و شانس باقی نمی گذارد، به این شکل مطمئن خواهید بود که آماده هستید که بسته بعدی را دریافت کنید. بسته های آموزشی آیلتس آکادمی عبادی و همینطور آزمون آن ها برای شاگردان آیلتس آکادمی عبادی رایگان هستند و فقط برای ما این مهم است که شما واقعاً آن را مطالعه و تمرین کنید، مخصوصاً بخش پترن که به شما جملات مناسبی برای مکالمه و نگارش می دهد که گرامر پیچیده، لغت معنی پیشرفته و ساختار مناسب برای نمره 7 به بالا دارند. این پترن ها از کتاب 504 طراحی شده اند و روش استفاده از آنها در بسته آموزشی برای شما شرح داده شده است.

 

برای آشنایی با روش های تقویت اسپیکینگ می توانید مقاله تقویت مکالمه زبان انگلیسی را بخوانید. 

 

سپس لازم است که انواع سوالاتی که در آزمون آیلتس طراحی می شوند را بشناسید، در آزمون آیلتس بعد از داشتن مهارت، استفاده کامل از زمان مهم است. به عنوان مثال آزمون Reading Academic آیلتس آنقدر طولانی است که اگر شما بخواهید متن را با آرامش بخوانید، هرگز به تمامی سوالات نخواهید رسید.

 

برای آشنایی با روش های کسب نمره خوب در بخش رایتینگ آیلتس می توانید مقاله تقویت رایتینگ آیلتس را بخوانید. 

 

بنابراین نه تنها مهارت در زبان انگلیسی، بلکه مهارت در پاسخ دادن به هرگونه سوال آیلتس مطرح می شود به این شکل لازم است که تکنیک و ترفند هایی که کمک می کند هرگونه سوال را با سرعت بیشتری پاسخ دهید در کلاس آمادگی آیلتس آکادمی عبادی به شما آموزش داده شود و آن موقع وقت این است که در منزل تمرین کافی روی هر تست داشته باشید که آنچه در کلاس یادگرفتید و تمرین کردید در ذهن شما بشیند و اصطلاحاً Second Natureشما شود، یعنی بدون اینکه فکر کنید و یا استرس داشته باشید بتوانید آن را اجرا کنید.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ : دو شنبه 29 مهر 1398
نویسنده : یاسر موسوی

1. برای تقویت اسپیکینگ خود صحبت کنید

مانند هر مهارت دیگر، برای تقویت مهارت صحبت کردن، باید بیشتر صحبت کنید. با بیشتر و بیشتر صحبت کردن، اعتمادبه‌نفس شما افزایش پیدا می‌کند، اشکال‌های خود را پیدا می‌کنید و می‌توانید آن‌ها را رفع کنید. اگر کسی را ندارید که با او اسپیکینگ تمرین کنید، بهتر است به سراغ سایت‌هایی بروید که به‌صورت آنلاین شما را با زبان‌آموزانی از سایر نقاط جهان آشنا می‌کنند و امکان تمرین اسپیکینگ را برای شما فراهم می‌کنند. آن‌چه در ادامه می‌بینید لیستی از این وب‌سایت‌ها است؛

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بخش اسپیکینگ آیلتس می توانید روی لینک کلیک کنید. 

 

 2. برای تقویت اسپیکینگ به انگلیسی فکر کنید

به انگلیسی فکر کنید. به انگلیسی با خود حرف بزنید. برای برنامه‌ریزی روزانه از زبان انگلیسی کمک بگیرید. درمورد چیزهایی که می‌بینید به انگلیسی صحبت کنید، مثلا وقتی در خیابان راه می‌روید هوا و وضعیت خیابان را به زبان انگلیسی توصیف کنید. وقتی می‌خواهید یک لیوان آب بنوشید یا منتظر اتوبوس هستید، با صدای بلند برای خود توضیح بدهید چه حسی دارید و مشغول چه کاری هستید.

3. تقلید برای تقویت اسپیکینگ

حتما شما هم گوینده، مجری، استاد دانشگاه یا بازیگری را می‌شناسید که صحبت کردن او برای شما جذاب و تحسین‌برانگیز باشد. به جمله‌های آن فرد دقت کنید. بشنوید و سپس تکرار کنید. سعی کنید جمله‌ شما کاملا شبیه به گوینده اصلی باشد. تلفظ، لحن و ریتم بیان جمله را در نظر بگیرید. این کار را تا جایی ادامه دهید که فکر می‌کنید می‌توانید کاملا مثل او صحبت کنید. این کار برای تمرین دادن لب‌ها، دهان و تارهای صوتی مفید است. همچنین باعث کاهش تاثیر زبان مادری شده و به بهبود لهجه کمک می‌کند.

 

اگر می خواهید با روش های بیشتری در زمینه تقویت اسپیکینگ آیلتس آشنا شوید می توانید روی لینک کلیک فرمایید. 

 

4. اخبار ببینید تا اسپیکینگ بهتری داشته باشید

افرادی که در بخش خبر کار می‌کنند، مهارت‌ ارتباطی قوی‌ دارند. شبکه‌های خبری سعی می‌کنند مختصر و مفید باشند، زیرا واژه‌های بیشتر، هزینه‌های بیشتری برای آن‌ها به‌همراه دارد. به واژه‌هایی که گوینده‌های خبر، مهمان‌ها، کارشناس‌ها و خبرنگارها برای توضیح یک حادثه یا بحث درمورد موضوعی خاص به‌کار می‌برند، دقت کنید. به زبان بدن، اصطلاح‌ها و واکنش‌ها هم دقت کنید و هنگام صحبت کردن از آن‌ها استفاده کنید.

 

اگر می خواهید گرامر های زبان انگلیسی را به بهترین شکل ممکن یاد بگیرید می توانید مقاله آموزش گرامر آیلتس را مطالعه فرمایید. 

 

5. موضوع انتخاب کنید و اسپیکینگ را تمرین کنید

موضوعی انتخاب کنید و درمورد آن حرف بزنید. درمورد یک مقاله یا داستان حرف بزنید. درمورد جنگل‌زدایی، گرمای زمین، گرسنگی جهانی یا وضعیت اقتصادی بحث کنید. این بحث‌ها می‌توانند بسیار شخصی‌تر هم باشند. مثلا درمورد این‌که چگونه روز خود را سپری کرده‌اید، در کلاس زبان انگلیسی چه رخ داده‌است یا درمورد یک دستور غذایی حرف بزنید.

 

برای آشنایی با روش های تقویت نمره رایتینگ آیلتس می توانید حزوه رایتینگ آیلتس را بخوانید. 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ : یک شنبه 28 مهر 1398
نویسنده : یاسر موسوی

امتیاز مناسبی در این آزمون به دست آورید. اگر مکان دقیق محل آزمون آیلتس خود را نمی دانید، سعی کنید حداقل یک بار پیش از تاریخ آزمون، به آن مرکز سری بزنید. اطمینان حاصل کنید که به تاریخ و مکان آزمون خود به درستی پی

برده اید.

بخش مکالمه در آزمون آیلتس، احتمالا بیشتر فوت و فن را در بین تمامی بخش های این آزمون به خود اختصاص داده است چرا که بایستی با اعتماد به نفس بالایی با فرد ممتحن صحبت کنید. افرادی که در آزمون آیلتس شرکت می ئکنند و نمی توانند به صورت روان و سلیس انگلیسی صحبت کنند ممکن است در موقع آزمون دست پاچه شوند.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اسپیکینگ آیلتس می توانید روی لینک کلیک کنید. 

 

همچنین ممکن است افراد مستعد زیادی را در پیرامون خود در روز امتحان مشاهده نمایید که به نظر می رسد اعتماد به نفس بالایی دارند اما واقعیت قضیه چیز دیگری است.

اگر می خواهید نمره خوبی در بخش مکالمه دریافت کنید، از تکنیک های مکالمه که در ادامه به آن اشاره می شود در آزمون آیلتس استفاده نمایید. همچنین این نکات به شما کمک می کنند تا اعتماد به نفس خود را طی آزمون مکالمه آیلتس حفظ نمایید.

 

برای آشنایی با روش های تقویت اسپیکینگ آیلتس می توانید روی لینک کلیک فرمایید. 

 

تکنیک های مکالمه آیلتس پیش از آزمون

جلوی آینه بایستید و صحبت کنید:

جلوی آینه بایستید و صحبت کنید تا توانایی خود را در کنترل مکالمه و بیان عبارات بهبود بخشید.

با دوستان خود انگلیسی صحبت کنید:

حتی اگر تعداد زیادی از لغات انگلیسی را نمی دانید، از صحبت کردن به زبان انگلیسی با دوستان خود احساس خجالت نکنید. اگر معنی لغات را به زبان انگلیسی نمی دانید، کلمات را به همان زبان مادری خود بیان نمایید اما سعی کنید پیوستگی جملات انگلیسی از به هم نخورد.

 

برای آشنایی با دیگر روش های تقویت اسپیکینگ می توانید مقاله تقویت مکالمه زبان انگلیسی را مطالعه کنید. 

 

تمرین، تمرین و باز هم تمرین:

تا آنجا که می توانید تمرین کنید. از نمونه آزمون های موجود در زمینه مکالمه آیلتس که در اینترنت و برخی کتاب ها وجود دارد کمک بگیرید.

 

اگر می خواهید در بخش نوشتاری آزمون آیلتس نمره خوبی کسب کنید می توانید مقاله تقویت رایتینگ آیلتس را مطالعه کنید. 

 

تکنیک های مکالمه آیلتس هنگام آزمون

از لغات ساده انگلیسی استفاده کنید:

از لغات، اصطلاحات و جملات ساده در پاسخ به هرگونه پرسشی که فرد ممتحن می پرسد استفاده نمایید. سعی نکنید که از لغات، عبارات و جملات پیچیده که گرامر دشواری دارند استفاده نمایید چرا که شما با نحوه صحیح به کار بردن آن ها آشنا نیستید.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ : یک شنبه 28 مهر 1398
نویسنده : یاسر موسوی

آیا یک لیست از واژه‌هایی که جدید یاد گرفته‌اید و باید مرور کنید، دارید؟ اگر ندارید سریع دست به کار شوید و یک لیست درست کنید. اگر چنین لیستی دارید، یک داستان کوتاه بنویسید و سعی کنید از این واژه‌ها در داستان خود استفاده کنید. این شیوه به شما کمک می‌کند واژه‌ها را بهتر در ذهن نگه‌ دارید و کاربرد درست آن‌ها را بیاموزید.

 

برای آشنایی با روش های تقویت رایتینگ آیلتس می  توانید روی لینک کلیک کنید. 

 

هرچه داستانی که می‌نویسید خنده‌دارتر باشد، واژه‌ها بهتر در ذهنتان می‌مانند. ذهن ما اتفاق‌های شاد را بهتر جذب می‌کند. می‌توانید داستانی که نوشته‌اید را به دوستانتان نشان دهید یا آن را در وبلاگ شخصی خود بگذارید و از مخاطب‌ها بخواهید نظر بدهند و اشکال‌ها را گوشزد کنند. این‌گونه هم خطاهای خود را می‌فهمید و هم تشویق می‌شوید که داستان‌های بیشتری بنویسید.

 

اگر می خواهید در بخش رایتینگ آیلتس نمره خوبی کسب کنید می توانید روی لینک کلیک فرمایید. 

 

 مجله‌ای بردارید و یکی از عکس‌های آن را انتخاب کنید. سپس سعی کنید عکس را با دقیق‌ترین جزئیات توصیف کنید. فقط چیزهایی که می‌بینید را ننویسید، از قوه خیالتان هم کمک بگیرید. تصور کنید که در این تصویر بودید و درمورد چیزهایی که می‌بینید، می‌شنوید، می‌بویید و حس می‌کنید، بنویسید. 

 

اگر می خواهید گرامر های زبان انگلیسی را به بهترین شکل ممکن یاد بگیرید می توانید مقاله آموزش گرامر آیلتس را مطالعه فرمایید. 

 

ما روزانه از توصیف کردن استفاده می‌کنیم. با این روش می‌توانید صفت‌های بیشتری بیاموزید، توصیف کردن را تمرین کنید و یاد بگیرید چگونه از احساسات خود حرف بزنید. این روش معجزه ای در تقویت مهارت نوشتن به زبان انگلیسی است.

 

برای آشنایی با روش های کسب نمره خوب در رایتینگ آیلتس می توانید جزوه رایتینگ آیلتس را مطالعه کنید. 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ : پنج شنبه 25 مهر 1398
نویسنده : یاسر موسوی

تست ریدینگ به نوعی تست واژگان هست. پس، دامنه لغات خود را افزایش دهید:

 

اولین و مهم‌ترین مورد از نکات کلیدی ریدینگ آیلتس برای گرفتن بند اسکور بالا، این است که بدانید باید از دامنه لغات خوبی برخوردار باشید.  به خصوص توصیه می شود لغات فرمال و آکادمیک را تقویت و بهبود ببخشید. حسایت دانستن تعداد زیادی از لغات به این دلیل است که معمولا از وردینگ یکسانی در متن و سوال استفاده نمی کنند. 

 

برای آشنایی با سطح بندی نمرات آیلتس می توانید روی لینک کلیک کنید. 

 

شما بعد از خواندن سوال و مشخص کردن کلمات کلیدی، باید به دنبال مترادف های کلمات کلیدی و یا به طور کلی بازنویسی مطلب ارائه شده در متن باشید و بنابراین پیدا کردن پاسخ ممکن نیست مگر شما تعداد زیادی از لغات و مترادف های آن ها را بدانید؛ به علاوه شما باید با گرامر و ساختارهای زبان انگلیسی نیز خوب آشنا باشید تا بتوانید بازنویسی ها را نیز تشخیص دهید. 

به عبارت دیگر، بازنویسی جملات و ایده ها با استفاده از مترادف ها و ساختارهای متفاوت انجام می شود. بنابراین باید با یک برنامه ریزی درست تا قبل از آزمون دانش واژگانی و گرامری خود را تقویت کنید و توصیه می شود متن های علمی در زمینه های مختلف بخوانید تا با کانتکس های مختلف  و لغات به کار رفته در آن ها آشنا شوید.

 

برای آشنایی با روش های تقویت ریدینگ آیلتس می توانید روی لینک کلیک فرمایید. 

 

 تمرین کافی تا قبل از آزمون داشته باشید و اشتباهات خود را آنالیز کنید:

 

مثل تمام بخش های دیگر آزمون آیلتس، در این بخش نیز توصیه می شود بعد از یاد گرفتن و آشنایی کافی با جزییات و انواع سوالات تمرین کافی داشته باشید. کتاب های تمرین زیادی در بازار وجود دارد که شامل ده ها متن مشابه آزمون هستند. در ابتدا بدون نگرانی در مورد تایم تمرین کنید. 

بعد از انجام هر متن و چک کردن جواب هایتان، کار بسیار مهمی که باید انجام بدهید این است که مواردی را که پاسخ اشتباه داده ید، بررسی کنید تا ببینید به چه علت نتوانسته اید به پاسخ درست برسید و به این صورت می توانید اشتباهات و نقاط ضعف خود را شناسایی و روی آن ها کار کنید. بعد از این که خوب با سوالات، نحوه انجام دادنشان آشنا شدید و تمرین کافی داشتید به سراغ تمرین در کنار داشتن سرعت و مدیریت زمان بروید. 

نکته دیگر این که در روز آزمون شما باید سه متن یا سه بخش را پشت هم و بدون وقفه به مدت یک ساعت بخوانید و به سوالات پاسخ دهید. این کار بسیار سخت، خسته کننده و انرژی بر هست و در صورتی که تا قبل از روز امتحان این تمرین را نداشته باشید ممکن است نتوانید به آخرین سوالات پاسخ دهید. بنابراین حتما در روزهای منتهی به آزمون سعی کنید مانند امتحان واقعی در طول یک ساعت سه متن را به همراه ۴۰ سوال پاسخ دهید تا برای روز امتحان تمرکز، انرژی و سرعت  کافی داشته باشد. 

 

اگر می خواهی مهارت های اسپیکینگ خود را تقویت کنید می توانید مقاله تقویت مکالمه زبان انگلیسی را مطالعه فرمایید.  

 

به املای کلمات (Spelling) در زمان نوشتن پاسخ ها در پاسخ نامه دقت کنید:

 

در سوالاتی که پاسخ یک کلمه یا کلماتی از داخل متن و یا از بین گزینه های لیست داده شده است، در موقع کپی کردن کلمات و به عبارت دیگر نوشتن آن ها در پاسخنامه، نهایت دقت را داشته باشید تا حتی یک حرف هم جابه جا و یا کم و زیاد نشود. در غیر اینصورت، مثل این است که شما پاسخ سوال را نداده اید و نمره سوال مربوطه را از دست می دهید. 

 

برای آشنایی با روش های کسب نمره خوب در رایتینگ آیلتس می توانید مقاله تقویت رایتینگ آیلتس را مطالعه کنید. 

بنابراین با نهایت تمرکز و دقت پاسخ ها را وارد پاسخنامه کنید. به غیراز املای کلمات برای بعضی سوال ها مانند sentence completion باید به این نکته نیز دقت داشته باشید که آیا پاسخ به لحاظ گرامری نیز با جمله همخوانی دارد یا خیر. به عبارت دیگر کلمه یا کلماتی که به عنوان پاسخ انتخاب می کنید باید به لحاظ گرامری هم با جمله منطبق و نظم آن را به هم نریزد و جمله را نادرست نکند. 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ : پنج شنبه 25 مهر 1398
نویسنده : یاسر موسوی

بهبود معیار Fluency

برخی از افراد خیلی تند صحبت می کنند و بر خی نیز بسیار کند که هر دوی این ها خوب نیست سعی کنید یک سرعت منطقی را در پیش بگیرید.

همچنین از یکنواخت صحبت کردن بپرهیزید عادی صحبت کنید و گاهی سرعت را کم و زیاد کنید.

مثل رباط و یا حفظی صحبت نکنید.

 

برای کسب اطلاعات درباره منابع آزمون آیلتس می توانید روی لینک کلیک کنید. 

 

مثلاً اگر میخواهید روی چیزی تاکید کنید کمی آهسته تر از نظر سرعت صحبت کنید که توجه بیشتر جلب کنید.

و یا مثلا اگر از کلمه و یا اصطلاح و یا ساختار پیچیده تری می خواهید استفاده کنی کمی آرام تر صحبت کنید که هم خودتان دچار اشتباه نشوید و هم ممتحن را متوجه آن کنید.

به دو دلیل خیلی روزی ایده و نظر خود تمرکز نکنید چرا که اولاً اگزمینر به نظر شما خیلی اهمیت نمی دهد و مهم تر اینکه زبان انگلیسی شما مهم است پس اگر روی ایده خیلی تمرکز کنید احتمال زیاد تمرکز کمتری بر Language خواهید داشت که این اصلا با اسپیکینگ آیلتس جور در نمی آید.

 

برای آشنایی با روش های تقویت اسپیکینگ آیلتس می توانید روی لینک کلیک فرمایید. 

 

بنابر این رای کسب نمره ۷+ در اسپیکینگ آیلتس باید توانایی زبان انگلیسی خود را به رخ بکشید.

افراد بسیار زیادی هستند که در حین مکالمه دائماً مکث می کنند و یا کلمات خود را تکرار می کنند از این عادت جداً بپرهیزید و به جای آن از عبارات ثابت استفاده کنید تا زمان برای فکر کردن بخرید.

مثال: That’s a difficult question to answer…

I have never thought about it before…

 

اگر می خواهید مهارت های گرامری خود را بهبود بخشید و آن ها را به خوبی یاد بگیرید می توانید مقاله آموزش گرامر آیلتس را مطالعه فرمایید. 

 

همچنین بد نیست اگر گاهی هم Gap filler ها استفاده کنید البته سعی کنید خیلی از ان ها استفاده نکنید چرا که باز هم اثر منفی خواهد داشت.

Well…
Actually…
As far as I consider…
I would say …
Let me put it this way…
What I mean is…
I mean…
You know…
I suppose…
If I want to give it a deeper thought…
Umm that’s a tough question…
Umm to be honest…

 

برای آشنایی با روش های کسب نمره خوب در رایتینگ آیلتس می توانید جزوه رایتینگ آیلتس را مطالعه کنید. 

 

  • برای کسب نمره ۷+ در اسپیکینگ آیلتس باید روی تاپیک های مختلف فراوان تمرین کنید تا ایده کافی داشته باشید.
  • اگر روی تاپیک ها تسلط داشته باشید این تضمین را به شما می دهم که از نظر روان صحبت کردن و یا Fluency به مشکل بر نخواهید خورد چون ذهنتان آماده است.
  • اگر استفاده از ساختار پیچیده و یا کلمات پیچیده باعث کاهش سرعت شدید شما می شود کلاً قید ان را بزنید و فقط یکی دو مورد را به قدری تمرین کنید که چشم بسته بتوانید استفاده کنید همان کافی است.

 

  


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ : چهار شنبه 24 مهر 1398
نویسنده : یاسر موسوی

 

  1. روان و همزمان صحبت کنید.
  • روان صحبت کردن نمره شما را براحتی بالا میبرد.
  • به میزانی تند صحبت نکنید که گرامر غلطی بکار ببرید.
  1. نمونه سوالات آیلتس را تمرین کنید.
  • سوالات و حیطه پرسش ممتحنین عموما مشخص است. نمونه سوالات را بارها تمرین کنید.
  • در لحظه ای که سوال تکراری از شما در آزمون پرسیده شود ، براحتی و با اعتماد به نفس بیشتری پاسخ خواهید داد.

 

اگر می خواهید درباره بخش اسپیکینگ آیلتس اطلاعات بیشتری کسب کنید می توانید روی لینک کلیک کنید. 

 

  1. اگر سوالی را متوجه نشدید ، درخواست تکرار کردن سوال را بکنید.
  • اگر نیاز به روشن سازی موضوعی دارید ، خجالت نکشید.
  • اگر ار ممتحن سوال بپرسید ، نمره ای از شما کم نمیشود.
  1. احساساتی باشید.
  • با احساساتتان صحبت کنید.
  • جوری با احساس و طبیعی صحبت کنید که گویی زبان مادری شما انگلیسی ست.

 

برای آشنایی با دیگر روش های تقویت اسپیکینگ آیلتس می توانید روی لینک کلیک فرمایید. 

 

  1. صحبت تان را طولانی کنید.
  • سعی کنید طولانی تر از ممتحن صحبت کنید.
  • همیشه پاسخ های طولانی تر ارایه دهید.
  • از دادن پاسخ های تک جمله ای دوری کنید.
  1. قوانین گرامری را رعایت کنید.
  • از لغات مناسب و گرامر های صحیح استفاده کنید.
  1. به خودتان زمانی برای فکر کردن بدهید.

 

برای آشنایی با گرامر های ضروری آیلتس می توانید مقاله آموزش گرامر آیلتس را مطالعه فرمایید. 

 

  • اگر از جواب سوال مطمین نیستید ، از عباراتی برای خریدن وقت برای خود استفاده کنید. مثلا:
  • That’s an interesting question …
  • I’ve never thought about that before …
  1. اشتباهی انجام دادید ؟ عصبی نشوید.

 

برای آشنایی با روش های کسب نمره بالا در رایتینگ آیلتس می توانید جزوه رایتینگ آیلتس را مطالعه فرمایید. 

 

  • اگر اشتباهی انجام دادید ، سعی کنید به آرامی تصحیحش کنید.
  • اگر امکان تصحیح ایرادتان نیست ، به صحبت کردنتان ادامه دهید.
  • ایرادات کم باعث از دست دادن بارم زیادی نمی شوند.
  1. تاثیر اولیه خوبی بگذارید.
  • ظاهر خوب ، خوشبویی و خوب بنظر رسیدن فاکتور مهمی است.
  • جواب ها را از خودتان بگویید.
  • ممتحنین متوجه جواب های از قبل حفظ شده شما می شوند.
  • بنابراین جوابها را به شکل حفظ شده ارائه ندهید.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ : سه شنبه 23 مهر 1398
نویسنده : یاسر موسوی

1.یک دقیقه طلایی شروع آزمون

هنگامی که سوالات بخش Listening‌ در اختیار شما قرار می گیرد، حدود یک دقیقه یک مثال برای شما از بلندگو پخش می شود تا با نحوه پاسخ دادن به سوالات این بخش بیشتر آشنا شوید ، با توجه به اینکه با نحوه شرکت در آزمون آشنا هستید ، در این مدت زمان تا آنجا که می توانید سوالات را  جلوتر بخوانید و با موضوع Section‌ های مختلف آزمون Listening ‌و اینکه چه مواردی مورد سوال است آشنا شوید. این پیش آمادگی می تواند تا  1 نمره باعث افزایش نمره شما باشد. چون در حقیقت یکی از  علت های اصلی از دست دادن پاسخ ها، معمولا آماده نبودن برای دریافت آنهاست.

 

اگر می خواهید در رابطه با لیسینینگ آیلتس اطلاعات بیشتری کسب کنید می توانید روی لینک کلیک کنید. 

 

2.دقیقا بدانید که چه نوع اطلاعاتی را باید پاسخ بدهید

مهمتر از گوش کردن یا خواندن برای یافتن جواب ، درک دقیق سوال است ، ‌همیشه به سوال خوب دقت کنید و نوع پاسخ را تشخیص دهید.

 

برای آشنایی با روش های بیشتر جهت تقویت لیسینینگ آیلتس می توانید روی لینک کلیک کنید. 

 

آیا پاسخ یک شماره خواهد بود؟ یک اسم خواهد بود؟ نام یک مکان خواهد بود؟

از لحاظ گرامری پاسخ به چه گروهی تعلق می گیرد؟ آیا من به دنبال فاعل هستم؟ آیا من به دنبال یک صفت هستم؟

این پیش بینی نوع پاسخ ، به شما کمک می کند که تنها به شکار جواب بشینید ، و به راحتی کلماتی را که نمی توانند جواب باشند ،  فیلتر کنید.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره رایتینگ آیلتس می توانید مقاله تقویت رایتینگ آیلتس را مطالعه فرمایید.

 

3.از کلمات سوال بعنوان مترادف های جواب در متن استفاده کنید و نسبت به آن ها حساس باشید.

4.به تفاوت Not given‌ و دو گزینه False‌ و True‌ حساس باشید.

از اشتباهات بارز داوطلبان در آزمون Reading‌ نحوه مواجه شدن آنها با  سوالات گروه True-False-‌Not given  است.

برای حل مشکل کمبود وقت باید به تکنیک های پاسخگویی سریع و دقیق Reading‌ مجهز باشید

 

اگر می خواهید مکالمه زبان انگلیسی خود را تقویت کنید می توانید مقاله تقویت مکالمه زبان انگلیسی را مطالعه فرمایید. 

 

5.پیشینی کنید که چه پاسخی خواهید شنید

به ماجرای داستان نیز توجه کنید. توجه به گرامر انچه قرار است در جای خالی قرار داده شود مهم است. دقت کنید که در آزمون IELTS دقیقا آنچه می شنوید باید بر روی کاغذ آورده شود و شما مجاز به تغییر ساختار گرامری آن نیستید. مثلا نمی توانید به جای نامی که شنیدید، صفت آن را بنویسید. بنابراین اگر آنچه می شنوید از لحاظ گرامی نمی تواند با جواب سوال هماهنگ باشد، احتمالا آنچه فکر می کنید شنیده اید آنچه گفته شده نیست.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ : سه شنبه 23 مهر 1398
نویسنده : یاسر موسوی

برای اینکه بتوانیم سئوالات reading comprehension را راحت تر جواب بدهیم، لازم است تکنیکهای reading را دانسته و از آنها درست و به موقع استفاده نماییم.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ریدینگ آیلتس می توانید روی لینک کلیک فرمایید. 

 

به طور کل، سه نوع تکنیک اصلی برای خواندن به نامهای زیر وجود دارند:

Skimming ➡ reading for the gist

از این تکنیک برای فهمیدن مفهموم کلی متن استفاده میشود. تیتر متن، عکسها، خط اول و آخر پاراگرافها و همچنین خواندن پاراگراف اول و آخر میتوانند در این زمینه به ما کمک کنند.

 

اگر می خواهید با روش های بیشتری برای تقویت ریدینگ آشنا شوید می توانید روی لینک کلیک فرمایید. 

 

Scanning ➡ reading for specific information

پس از انکه مفهوم کلی متن را فهمیدیم، نگاهی به سئوالات می اندازیم. گاهی اوقات برای جواب دادن به سئوالات حتی لازم ‌نیست متن را کامل بخوانیم. کافیست آن بخش از اطلاعاتی را که لازم داریم با نگاه سریع به متن پیدا کنیم. به عنوان مثال اسامی افراد، سال، نام مکان ها و غیره

 

اگر می خواهید گرامر های انگلیسی را با بهترین کیفیت یاد بگیرید می توانید مقاله آموزش گرامر آیلتس را مطالعه فرمایید. 

 

Close reading ➡ reading for details

برای پاسخ دادن به بعضی از سئوالات لازم است که متن را با دقت بیشتری بخوانیم تا بتوانیم جواب صحیح را پیدا کنیم

علاوه بر این، یکی از مواردی که در خواندن متنها از اهمیت بالایی برخوردار است، تمرین حدس زدن لغات با استفاده از دانش قبلی خودمان و کلمات و جملات قبل و بعد از آن است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بخش رایتینگ آیلتس می توانید مقاله جزوه رایتینگ آیلتس را مطالعه کنید. 

 

در اینفوگرافیک زیر می توانید روشهای تقویت مهارت reading در زبان انگلیسی و باید ها و نباید ها ی مربوط به آن را مشاهده نمایید.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ : دو شنبه 22 مهر 1398
نویسنده : یاسر موسوی

در این قسمت می خواهیم نمرات یا امتیازات امتحان آیلتس از بالاترین تا پایین ترین را برای شما شرح دهیم.

۱- نمره ۹ آیلتس = عالی : یعنی تسط کامل بر زبان انگلیسی (۹۹ درصد) (معادل حدودا ۲۰) ویژگیها :

A- بر کاربرد عملی زبان انگلیسی کاملا تسلط دارد.

B- بسیار روان و بدون هیچ گونه اشتباهی صحبت می کند.

C- از Listening و مهارت شنیداری زبان انگلیسی کاملی برخوردار می باشد.

D- سبک زبانی را رعایت می نماید.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آزمون آیلتس و بخش لیسینینگ آیلتس می توانید روی لینک کلیک فرمایید. 

 

۲- نمره ۸ آیتلس = بسیار خوب : یعنی تسلط کامل اما همراه با چند اشتباه معدود (معادل حدودا ۱۸ از ۲۰) (۹۰ درصد) ویژگیها:

A-  گرفتن ielts 8بدین معنی است که شما بر کاربرد عملی زبان انگلیسی مسلط است اما هر از گاهی در زمینه استفاده از واژگان و گرامر ، دچار اشتباهاتی خیلی کم می شود

B- گاهی اوقات در زمینه مهارت شنیداری زبان ، مخصوصا در موقعیت های نا آشنا و یا تخصصی ، کمی دچاری مشکل یا سوء تعبیر می گردد. 

C- در استدلالات و مباحث پیچیده کاملا موفق عمل می کند.

نمره هشت آیلتس برای داوطلبان این آزمون بسیار مهم می باشد . در آینده "منابع زبان ielts "را معرفی می کنیم ، که شما را بسیار کمک خواهند کرد و به پرسش بسیاری از داوطلبان مبنی بر : چگونه ielts 8 بگیریم پاسخ می دهد. 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تقویت لیسینینگ آیلتس می توانید روی لینک کلیک کنید. 

 

۳- نمره ۷ آیلتس = خوب : زبان انگلیسی داوطلب خوب است اما حدود ۲۰ درصد تولید زبانی اش اشکالاتی دارد ( معادل حدودا ۱۷ از ۲۰) (۸۰ درصد) ویژگیها :

A- نسبتا بر کاربرد زبان انگلیسی مسلط می باشد. اما اشتباهاتش در زمینه استفاده مناسب از واژگان زبان انگلیسی بیشتر از داوطلب قبلی می باشد.

B- در بعضی موقعیت ها در Listening کمی ضعیف عمل می کند.

C- در مجموع ، در استفاده از زبان پیشرفته خوب عمل می کند.

D- همچنین دلایل و استدلالات مباحث را با جزئیات آن ها نسبتا خوب درک می کند.

از آنجایی که نمره هفت آیلتس ، نمره بسیار قابل قبولی می باشد و برای پذیرش نمره بسیار مناسبی می باشد ، متاسفانه دیده شده ، بعضی از کسانی که نیاز به این مدرک دارند به جای بالا بردن سطح علمی خود به جستجوی شعار های تبلیغاتی از جمله آیلتس تضمینی ۷ بدون آزمون می باشند. 

۴- نمره ۶ آیلتس = نسبتا خوب : حدودا ۷۰ درصد تسلط دارد و ۳۰ درصد ایراد و اشکال (۷۰ درصد) ( معادل حدودا ۱۵ از ۲۰) ویژگیها :

A- علیرغم ارتکاب اشتباهاتی در زمینه استفاده از واژگان ، گرامر زبان انگلیسی و سبک ، در کل می توان گفت خودش را خوب بیان می کند.

B- اگر موقعیت های بحث برای او آشنا باشد نسبتا خوب صحبت می کند و خوب می فهمد

C- اما در زمینه موقعیت های نا آشنا یا تخصصی ، اشتباهاتش در همه زمینه ها بیشتر می شود.

در این مورد که آزمون آیلتس چند بار در سال گرفته می شود و تاریخ وزمان آزمون آیلتس باید به خوبی تحقیق کنید و اطلاعات خود را بروز کنید تا دچار سردرگمی نشوید. بدین ترتیب می توانید با خیال راحت و بدون نگرانی در جهت رزرو آزمون آیلتس اقدام نمایید.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اسپیکینگ می توانید مقاله تقویت مکالمه زبان انگلیسی را مطالعه فرمایید. 

 

۵- نمره ۵ آیلتس = متوسط : ۵۰-۵۰ (معادل حدودا ۱۰ از ۲۰ ) ویژگیها :

A- بر زبان انگلیسی  تسلط اندکی دارد.

B- در بیشتر موقعیت ها و مباحث ، فقط پیام کلی را درک می کند ، و جزئیات را متوجه نمی شود

C- اشتباهاتش خیلی زیاد است

D- فقط می تواند در زمینه انگلیسی و ارتباط پایه خوب عمل کند.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره رایتینگ آیلتس می توانید مقاله تقویت رایتینگ آیلتس را مطالعه فرمایید. 

 

 

۶- امتیاز ۴ ielts = زیر متوسط : انگلیسی اش دست و پا شکسته است. ( معادل حدودا ۹ از ۲۰) ویژگیها :

A- در موقعیت های نا آشنا هیچ بازدهی ندارد

B- فقط در موقعیت ها و زمینه های آشنا می تواند اندکی خود را بیان کند

C- اشتباهاتش بیش از حد زیاد می باشد

D- بیشتر مفاهیم را نمی فهمد و یا نمی تواند بیان کند فقط در سطح مبتدی می تواند تا حدی موفق عمل کند

 

۷- نمره ۳ ielts = ضعیف = انگلیسی دست و پا شکسته صحبت می کند (معادل حدودا ۸ از ۲۰) ویژگیها :

انگلیسی را دست و پا شکسته صحبت می کند. بیشتر شبیه توریست ها و گردشگرها ایجاد ارتباط می کند ، اما به زور و با ده ها و صد ها اشتباه ، منظور خود را می رساند.

 

۸- نمره ۲ ielts = خیلی ضعیف = نمی تواند ارتباط برقرار کند ( معادل حدودا ۵ از ۲۰) ویژگیها :

در حد جمله ساختن نیست فقظ می تواند با استفاده از کلمات پراکنده ، رفع نیاز کند. قادر به ایجاد ارتباط نیست. در فهمیدن خیلی مشکل دارد و تقریبا نمی تواند حتی یک جمله درست بنویسد.

 

۹- امتیاز ۱ ielts = غیر قابل قبول = فقط چند واژه پراکنده می داند ( معادل حدودا ۳ از ۲۰) ویژگیها :

فقط چند کلمه انگلیسی می داند و قادر به ایجاد ارتباط نیست و می توان گفت اصلا "انگلیسی" نمی داند بجز کلماتی مثل hello ، goodbye و غیره .

 

۱۰- نمره صفر آیلتس = اصلا عمدا یا سهوا امتحان نداده است ( معادل صفر از ۲۰) ویژگیها :

عمدا و یا سهوا امتحان نداده است تا مورد ارزیابی قرار بگیرد، به قول معروف مانند کسی است که برگه سفید تحویل داده است.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

آخرین مطالب

/
در این وبلاگ در رابطه با شبکه های اجتماعی مطالبی می آموزیم.